Sama Travel & Tours Sdn Bhd
HAJI | BADAL HAJI | UMRAH | PERLANCONGAN

TENTANG KAMI

PENGENALAN SYARIKAT KAMI

SAMA Travel & Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat pengendali Umrah & Haji. Syarikat ini telah ditubuhkan pada 8 November 2016. Kami juga menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan perjalanan ibadah seperti Umrah, Haji, Upah Badal Haji dan Pelancongan Muslim. Nombor pendaftaran SAMA Travel & Tours ialah 1208143-D. Syarikat ini telah berdaftar di bawah Kementerian Pelancongan dan Kebuadayaan Malaysia (MOTAC) dengan nombor lesen Kementerian Pelancongan ialah KPKLN: 8564.

Ibu pejabat kami terletak di Banting, Selangor. Kami juga mempunyai 3 cawangan iaitu di Bagan Serai, Sungai Petani dan Ipoh.

Syarikat SAMA Travel & Tours telah menghantar seramai 1,500 orang jemaah dari 2016 sehingga kini dan diterajui oleh beberapa kakitangan yang terbaik buat para pelanggan. Kami akan memastikan setiap perjalanan anda bersama SAMA Travel & Tours adalah selesa, selamat dan menjimatkan.

Profil Pengarah Urusan

Hj. Jasni bin Amir. Beliau adalah anak kelahiran Kampung Parit Gabis Bawah, Bagan Serai, Perak. Pendidikan tinggi adalah Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, Universiti Teknologi Mara.

Selepas menamatkan pengajian pada tahun 2002, karier beliau sebagai pegawai perkhidmatan pelanggan di Syarikat Penerbangan Malaysia Airlines (MAS) telah pun bermula dan meletakkan jawatan pada tahun 2015, selepas berkhidmat hampir 13 tahun dengan memegang jawatan terakhir sebagai Eksekutif Sumber Manusia, MAS Kargo.

Profil Guru Agama

Hj. Ahmad Zawave bin Hj. Mohd Hasan. Beliau dilahirkan di Kampung Olak Lempit, Banting, Selangor. Pendidikan tertinggi di Universiti Al-Azhar, Mesir dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Bahasa Arab. Beliau merupakan seorang guru pembimbing dan mutawwif Umrah dan Haji di bawah (PEKTA).

BALKAN 8 NEGARA

HO CHI MINH VIETNAM

JORDAN JERUSSALEM

TURKI

CENTRAL + EASTER EUROPE

EROPAH 5 NEGARA

KASHMIR INDIA

UNITED KINGDOM

BERKHIDMAT UNTUK DYUFURRAHMAN

15

DESTINASI

10

STAFF

TARIKH PENERBANGAN 2020

Ini merupakan tarikh-tarikh penerbangan dari SAMA Travel bagi Tahun 2020.

TARIKH UMRAH

TARIKH KURSUS UMRAH 2020

Ini merupakan tarikh-tarikh Kursus Umrah bagi Tahun 2020. Semua bakal tetamu Allah SWT dijemput hadir untuk sesi perkongsian ilmu ini.

TARIKH KURSUS UMRAH 2020